Automatisert trading med Crypto Valuta!

Det å handle valuta tar mye tid, du må følge med på markedet nærmest 24/7. Hvis du ikke har tid til dette kan en automatisert handels bot være løsningen. Du har sikkert hørt om bedrifter som utvikler sine egne bots for å handle aksje og valuta, de bruker store summer for å utvikle unike strategier.  Slike boter har vært ute av rekkevidde for oss privatpersoner, men dette begynner å forandre seg!

Cryptotrader.org er et nytt sosialt nettverk for utvikling av boter/strategier, her kan alle bidra ved å dele sine ideer og strategier!
Noe av det som er spesielt med Cryptotrader er at de bruker sky-tjeneste for å hoste alle botene, så du trenger ikke kjøre disse fra egen pc. Botene benytter seg av API som gjør at din bot på CryptoTrader kan samarbeide med ønsket børs med støtte for API.

En bot er naturligvis ingen sikker garanti for gevinst, en bot følger slavisk et sett med regler. En bot kan være programmert til å utføre ordre ved store svingninger i markedet og vil da ikke gjøre noen handlinger i et marked som er rolig.
På CryptoTrader kan du teste alle strategiene tilbake i historien fram til dags dato.
Du kan for eksempel velge å kjøre en simulering av boten fra starten av året til dagen i dag, du kan også velge start kapital. Da vil du få en ganske klar pekepinn på hvordan boten/strategien kan fungerer i fremtiden.

Min erfaring med cryptotrader er veldig god, jeg har ikke opplevd noe nedetid og botene jeg har leid har fungert som de skal.
I skrivende stund, har markedet vært ganske stille de siste 3 ukene og noe form for bot trading har derfor vært vanskelig siden strategiene jeg bruker er programmert til å kjøpe/selge ved store svingninger.

Her er et eksempel på en “backtest” av en bot laget laget av Mathews på CryptoTrader: https://cryptotrader.org/backtests/2XFY8xPfbmqmg2hKp
Det er helt klart potensial for fortjeneste med disse botene, men det krever likevel at du forstår litt hva du driver med før du leier deg en bot.

Det er gratis å registrere seg på Cryptotrader.org å kjøre “backtest” på forskjellige strategier, du kan også følge med på forumet og spørre utviklerne hvis det er noe du måtte lure på!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *