Trading med digital valuta!

Bitcoin er den første digitale valuta og ble lansert i 2009 av Satoshi Nakamoto med en åpen kildekode, siden har flere begynte å arbeide på prosjektet.
Bitcoin er ikke eid av noen og har dermed ingen tilknytningen til noe land eller bank, hvis du vil lære mer om bitcoin gå til www.bitcoin.org.


Klikk for større bilde

Som du ser har bitcoin økt drastisk siden lanseringen, for øyeblikket er det en valuta som endrer seg drastisk hver dag.

For å nevne noen flere digitale valuta som har dukket opp i det siste må jeg også nevne Litecoin som ble lansert i november 2013, Litecoin er rett bak Bitcoin i popularitet og verdi.
Hvis ønsker å begynne å “trade” uansett om det er valuta eller aksjer så anbefaler jeg deg virkelig å ta en titt på videoene til Jason Stapleton her er det mye gratis lærdom. Kanskje den beste og første videoen du bør se er “Into the Grey” den er perfekt for alle nybegynnere.

Hvis du skal kjøpe digital valuta anbefaler jeg å begynne på bitcoinsnorway.com, dette er en norsk Bitcoin børs så du trenger ikke overføre penger utenlands for å begynne å handle. Når du først har kjøpt Bitcoin er det lett å overføre til andre større børser som btc-e.com, denne siden er genial siden de tilbyr flere forskjellig digitale valuta og har åpen API som jeg vil skrive mer om i en annen artikkel. BTC-E har også støtte for et program kalt MT4 som gjør det lettere å følge med på flere markeder samtidig, legge inn mer avanserte ordre og ta i bruk forskjellige indikatorer.

Jeg vil avslutte med å si at det er stor risiko for tap når man holder på med “trading”,  invester aldri penger du ikke har råd til å tape.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *